söndag 10 april 2011

härliga söndag

Idag vaknade jag när klockan var tjugo i elva, sovmorgon! gött! Prinsessan följde med kusin hem igår och hade pyjamasparty och här var det barnfritt :) Längesen man sov så länge. Men det behövs ibland.
Började greja på verandan och ställa iordning stolar och plocka bort skräp som stod lite här och där. Blir ju lätt så att man använder vernadan som nåt slags förråd på vintern. Och detta måste man ju ta nu när det är vår.
Sen blev jag sittandes på en stol och bara njöt av den underbara värmen som var idag, uh vad härligt! Sen kom min goa Therese på kaffe och vi satt ute i det härliga vädret.
Har bytt gardiner idag i vardagsrummet, fick låna hissgardiner av syster så de satte jag upp och pyntade lite fint i fönstren :) Kul när det kommer folk till helgen på smörgåstårta, och helgen efter också för den delen :)
Gammelkatten fyller 16 år idag, grattis! det är inte mycket med han, han äär så smal. Har för hög förbränning tror de så han kan inte lägga på sig nåt, utan det är bara att ge han livskvalite tills han börjar ge upp. Usch, aldrig roligt sånt där :(
Nu tar vi kvällen och ska mysa lite,  men ha en trevlig kväll.. kram!

1 kommentar:

  1. Härligt väder ja! Underbart med våren!! Tackar för kaffet!!:) Hoppas vi får fint väder te påsk, då vi ska sitta ute som vanligt:P ska bli gott!!!!;) bamse kramar från skogen!!!!!!!

    SvaraRadera